KUZU škrob BIO MUSO

Kuzu je tradiční japonský produkt. Pro velký obsah kvalitního škrobu se kuzu používá hlavně jako zahušťovadlo. Kuzu je lehce stravitelné, má příznivé účinky na lidský organizmus.

Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci. Kuzu obsahuje látky, které pomáhají při nachlazení (především v jeho počátečním stádiu) – zmírňuje horečku a podporuje pocení. Zároveň pomáhá uvolnit napětí ve svalových nervech a podporuje správnou cirkulaci krve. Podporuje zažívání a správnou funkci střev. Má příznivé účinky i při problémech jako jsou bolesti hlavy, zvonění v uších, oční napětí a nespavost. Příznivě působí i na vysoký krevní tlak.

Složení: 100% kuzu, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Návod k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední.

 

© Bioletňany 2010 Všechna práva vyhrazena.

Bioletnany.cz