Bio jablečný ocet Beutelsbacher

Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z demeter jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu. Ocet není pasterovaný a je přirozeně zakalený. Vyniká příjemnou chutí a vůní po jablcích a hodí se nejen k ochucování a konzervování pokrmů, ale také do koupelí, ke kosmetickým účelům a jako základ zdravotního nápoje.
Nápoj z jablečného octa: Dvě lžičky octa a lžičku medu zalijeme v hrnku teplou vodou a popíjíme ráno nalačno a kdykoli během dne jako osvěžující nápoj.

SLOŽENÍ: 100% jablečná šťáva z přímého lisování, zkvašená

Více o jablečném octu se dozvíte zde: Nepasterizovaný nefiltrovaný jablečný ocet BIO

 


 

© Bioletňany 2010 Všechna práva vyhrazena.

Bioletnany.cz