Špaldová mouka celozrnná BIO

 

Ze špaldové mouky lze vařit, péct různé pokrmy, dodá jim výjimečnou chuť. Výborná je do koláčových těst, ale i do polévek, kaší i na běžné zahuštění omáček. Chléb s přídavkem špaldové mouky má výraznou chlebovou vůni, velký objem, popraskanou kůrku, výborně chutná a dlouho vydrží vláčný a čerstvý. Špalda je prastará nešlechtěná obilnina výjimečná svým složením a zajímavou ořechovou chutí. Obsahuje kvalitní lepek, je bohatá na bílkoviny (16%), kvalitní tuk (2,5% s vysokým podílem nenasycených mastných kyselin), vlákninu a hořčík. Nezatěžuje trávicí ústrojí.

V prodeji BIO i konvenční, hladká i hrubá.

© Bioletňany 2010 Všechna práva vyhrazena.

Bioletnany.cz