Puding BIO

Bio pudinkový prášek vanilkový

Vanilkový pudinkový prášek v originálním balení RAPUNZEL. Na rozdíl od běžných pudinkových prášků neobsahuje barviva a aromata, ale k ovonění pouze pravou Bourbon vanilku. Skvělý bio pudink připravíme z bio kravského, kozího, sojového či rýžového mléka. Chutné obměny dosáhneme přelitím porce málo sladkého pudinku javorovým sirupem.
Co to je Bourbon vanilka? Bourbon vanilka je název vanilky, která se původně pěstovala pouze na bývalém Bourbonském ostrově (nyní Reunion) a nyní je její pěstování rozšířeno i na další ostrovy v Indickém oceánu Madagaskar a Komory. Tato vanilka je vysoce kvalitní (a dražší než jiné druhy) a přirozeně obsahuje vyšší procento vanilinu, hlavní aromatické látky, která dodává vanilce její vůni.
HMOTNOST: 40 g
POUŽITÍ: Na přípravu pudinku z jednoho sáčku použijeme půl litru mléka. Pudinkový prášek rozpustíme v šesti lžicích studeného mléka spolu se dvěmi lžicemi (dle chuti) Rapadury nebo přírodního třtinového cukru. Směs vlijeme do vařícího mléka a krátce povaříme za stálého míchání.
SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, pravá Bourbon vanilka 1,5 %. Obě suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
 

 

 

Bio pudinkový prášek kakaový

Kakaový pudinkový prášek v originálním balení RAPUNZEL. Na rozdíl od běžných pudinkových prášků neobsahuje barviva a aromata. Skvělý bio pudink připravíme z bio kravského, kozího, sojového či rýžového mléka.
HMOTNOST: 50 g
POUŽITÍ: Na přípravu pudinku z jednoho sáčku použijeme půl litru mléka. Pudinkový prášek rozpustíme v šesti lžicích studeného mléka spolu se dvěmi lžicemi (dle chuti) Rapadury nebo přírodního třtinového cukru. Chceme-li se vyhnout sacharóze, sladíme sirupem z agáve. Směs vlijeme do vařícího mléka a krátce povaříme za stálého míchání.
SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, odtučněný kakaový prášek 20 %. Obě suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.

 

© Bioletňany 2010 Všechna práva vyhrazena.

Bioletnany.cz