Tofu s rýží a pickles

pro 2 porce - nejrychlejší z receptů:-)

1 balení Tofu SUNFOOD kořeněné nebo s řasou (použito v receptu)

1/2 hrnku Rýže basmati bílá BIO nebo Rýže basmati natural BIO (vaření trvá cca 1 hod., v tlakovém hrnci cca 20-25 min.)

1 balení Pickles SUNFOOD

Panenský olivový olej BIO JULES BROCHENIN

Středomořská sůl nerafinovaná ŘECKO

Sezamové koření s mořskými řasami BIO (gomasio) CASTALAGNO 

 

Rýži propláchneme, vaříme v osolené vodě v poměru 1:2, můžeme přidat lžičku Panenský slunečnicový olej BIO JULES BROCHENIN.

Tofu nakrájíme na hranolky, lehce opečeme na olivovém oleji. Rýži posypeme sezamovým kořením. Podáváme se salátem pickles.

 

© Bioletňany 2010 Všechna práva vyhrazena.

Bioletnany.cz